Behandelingen

Permanent

permanent

Voor een perfect permanent bent u bij ons aan het juiste adres. Naast permanent beschikken wij over de push-up, dit is een ondersteuning met een houdbaarheid van ongeveer 6 weken.

Ontkrullen

ontkrullen

Om u haar succesvol te ontkrullen is veel vakmanschap nodig. Bij Van Wouwen Hairfashion kunt u daarvoor terecht. De kosten en de tijdsduur hiervoor zijn afhankelijk van uw haar, voor meer informatie over de kosten en de tijd kunt u daarom terecht bij de kapsalon.

Kleurbehandeling

 

Van Wouwen Hairfashion werkt met Artistique kleuring.

Artistique the world of colour!

Diep, sprankelend en echt… dat zijn de haarkleuren van Artistique, een professioneel haarkleuringssysteem op crèmebasis. Met behulp van de modernste technologie en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen heeft Artistique een kleurgeneratie in het leven geroepen, die niets meer te wensen over laat. Artistique biedt een perfect synergie-systeem met buitengewone kleurstabiliteit, uitzonderlijke glans en haarverzorging. Het Colour System van Artistique biedt u levensechte kleuren.

Extensions

Extensions

Bent u niet de tevreden met de lengte of dikte van u haar dan is het mogelijk om daar met behulp van extensions wat aan te doen.  Voor meer informatie over de totale kosten en de tijdsduur kunt u een afspraak maken om de verschillende mogelijkheden en kosten te bespreken.

Visagie

Visagie

Een receptie, trouwfeest, gala of feestdag in het verschiet? Er stralend, professioneel en sexy uitzien, dat kan. De salon in Woudrichem beschikt over 3visagisten met diploma's , Marloes, kaylaigh en lizzy. Zij kunnen ervoor zorgen dat uw make-up er perfect uit ziet.
Naast het verzorgen van je bruidskapsel, verzorgen we ook graag jouw bruidsmake-up.
Niets is prettiger dan je in een ontspannen sfeer je eigen op te laten maken door een professional. Of je nu een mooie naturel bruidsmake-up wilt of een smokey eye. Alles is hierin mogelijk. Bij het aanbrengen van de make-up houden we altijd rekening met je gezichtsvorm. Heb je een smal gezicht, of juist een wat ronder gezicht? Met een juist aangebrachte make-up, benadrukken we de sterke en mooie punten van jouw gezicht. Door het kiezen van de juiste kleuren zal u gezicht stralen!
De combinatie van een prachtig bruidskapsel en de mooiste bruidsmake-up, zal je er voor zorgen dat jij je mooi voelt. Dit zal je uitstralen op jouw trouwdag!

Hoofdhuidanalyse

Hoofdhuidanalyse

Wij zijn een gecertificeerde kapsalon van het merk Mediceuticals. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop.

Hoofdhuidanalyse
Bij haar- en/of hoofdhuidproblemen bekijken wij altijd met behulp van een speciale digitale microscoop de conditie van de hoofdhuid. Een gezonde hoofdhuid is namelijk de basis voor gezond haar.
Een hoofdhuidanalyse geeft inzicht in de oorzaak van uw haar- en/of hoofdhuidproblemen zoals bijvoorbeeld:
Stress: melkzuur tast de haarwortel aan (vettig haar en een geirriteerde hoofdhuid)
Verzuring van het lichaam: een tekort aan mineralen.
Alopecia Areata: kringvormige kale plek.
Alopecia Totalis: een extreme vorm waarbij alle haren van de hoofdhuid uitvallen.
Alopecia Universalis: de meest extreme vorm, de haren vallen over het gehele lichaam uit.
Alopecia Androgenetica: erfelijke of hormonale kaalheid (versnelde haargroei).
Roos en Seborroisch eczeem: ontregelde beschermende zuurmantel van de hoofdhuid (schilfers en een jeukende hoofdhuid).
Psoriasis: een huidaandoening die zich kernmerkt door een versnelde deling van de huidcel (overmatige dode huidcellen).
Zodra wij de oorzaak hebben vastgesteld kunnen wij u een oplossing op maat aanbieden, zodat het maximale resultaat kan worden behaald.

Hoofdhuid analyse

Heeft u last van jeuk, droge, vette of juist schilferige hoofdhuid, eczeem, psoriasis of roos?
Wij zijn gespecialiseerd in haar en hoofdhuid problemen. Angelique heeft hiervoor diverse trainingen gevolgd o.a. bij dermatologen.
Met de Medi-scoop kunnen wij maar liefst 200x uitvergroten. Hiermee kunnen wij uw probleem inzichtelijk maken en bekijken hoe het met de conditie van uw haar en hoofdhuid is gesteld. Immers een gezonde hoofdhuid geeft gezonde haren!
Een slechte doorbloeding (geeft vaak een strakke hoofdhuid met dunne haren), haarzakjes die verstopt zitten met talg en cosmetica resten. Het is via een hoofdhuidanalyse allemaal te zien.
Ook voor overmatige haaruitval bij vrouwen door (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals o.a. menopauze is een shampoo ontwikkeld. Tevens geven wij met Mediceuticals speciale adviezen voor mensen die te maken hebben of krijgen met chemotherapie.
Mediceuticals is een medicinaal, dermatologisch geformuleerd product. Verkrijgbaar in onze salon.

De hoofdhuidanalyse kost €20.00 (dit is inclusief een speciale scalp first-wash behandeling). Het bedrag van de hoofdhuidanalyse wordt in mindering gebracht bij de aanschaf van 2 producten.