Mooi en gezond haar

 

Zou u ook mooi en gezond haar willen hebben?

Van Wouwen Hairfashion kan u mooi en gezond haar bieden.

Als haar beschadigt, dan gaat de schubbenlaag (cuticula) openstaan, waardoor de vezellaag (cortex) bloot komt te liggen. Hierdoor verliest het haar proteïne, vocht en mineralen.

Haarvezels bestaan uit:

• 89% keratine proteïne
• 8% vocht
• 3% mineralen

Van Wouwen Hairfashion werkt met L’anza. Het enige merk dat daadwerkelijk uw haar kan herstellen.

Alle producten van L’anza hebben een helende werking en bouwen het haar van binnenuit weer op.

L’ANZA Healing Haircare vult proteïnen, mineralen en het vocht aan en herstelt zo het haar. Vervolgens verzegelt het de cuticula, waardoor deze ingrediënten worden vastgehouden en het haar wordt beschermd tegen nieuwe beschadigingen.

Oorzaken haar beschadigingen.

De meeste onder ons zijn zich er niet van bewust dat je haar gemakkelijk kan beschadigen of uitdrogen tijdens de dagelijkse routine.

Bijvoorbeeld door je haar met een handdoek hardhandig droog te wrijven, te veel borstelen, het dragen van elastiekjes of door de warmte van een stijltang en een föhn. Ook kleuren van je haar en andere chemische behandelingen zoals, permanenten, touperen, bleken en chemisch steil maken van uw haar kunnen de gezondheid van uw haar aantasten. UV-straling, zout uit het zeewater en chloor uit het zwembadwater zorgen er na de zomer vervolgens voor dat je mooie coupe is veranderd in droge onhandelbare haardos. Overigens kunnen stress en een onevenwichtig dieet ook haar beschadigingen veroorzaken.

Kenmerken beschadigd haar op een rij

Om ervoor te zorgen dat u beschadigd haar tijdig herkend, waardoor je verdere schade aan uw haar tijdig kunt voorkomen hebben we de kenmerken van beschadigd haar hieronder voor u opgesomd.

  • De haarstructuur is ruw waardoor het licht er minder op weerkaatst en het haar er mat uit ziet.
  • Door de beschadigingen aan de haarschacht (het zichtbare deel van het haar) is het haar grotendeels poreus.
  • Het haar voelt droog en broos aan
  • Gezond haar kan tot 150% van zijn normale lengte uitrekken zonder te breken. Beschadigd haar is veel minder elastisch en zal gemakkelijk breken.
  • Omdat de haarschacht is beschadigd, kunnen vloeistoffen eenvoudig doordringen tot de haar kern (de cortex). Het haar absorbeert deze en raakt hierdoor in de knoop als het haar nat is.
  • Een haarkleuring vervaagt snel of valt veel te donker uit omdat deze teveel wordt geabsorbeerd door het haar.

 

Plaats een reactie