Teambuilding Van Wouwen Hairfashion.

Wie zijn wij, hoe ziet u ons?

Onze teamuitje, s saai? Nee hoor, bij Van Wouwen Hairfashion is het nooit saai. Voor teamuitjes met een avontuurlijk gehalte waarbij gezelligheid en teamgeest voorop staan ben je bij ons team aan het juiste adres. Activiteiten vol actie en spanning om nooit te vergeten. Bij onze uitje, s wordt aan iedereen gedacht, denkt u aan hoogte vrees, water vrees, uithoudingsvermogen, gezelligheid, lekker uit eten enz.

Wij proberen minimaal 1 x per jaar een uitje te organiseren, dit wordt georganiseerd door 2 mensen uit het complete team, steeds weer 2 anderen. De personen die het organiseren weten wat we gaan doen, voor de rest van het team is het een verassing. Vaak geven we wel een hint, zoals, je haar hoef je niet te doen of hogen haken is niet handig.

We doen natuurlijk niet alleen maar grote uitjes, ook gaan we gewoon eens lekker op stap of uit eten. Het is vrij voor iedereen, wie zin heeft gaat mee.

Ook denken we aan de typische Nederlandse dingen in onze zaak, bekijk ons filmpje en u zult zien dat we aan vele dingen proberen mee doen.

De geboorte van de jongste zoon van Michel en Denise gaat ook niet onopgemerkt voorbij, de verjaardag van Ad laten we ook niet schieten. Bekijk ons filmpje en u kunt zien hoe we ook buiten werktijd met elkaar omgaan.

Gewoon gezelligheid en plezier maken buiten werktijd om is voor ons belangrijk.

Plaats een reactie