Merken

Onze merken: L’anza en Mediceuticals

L’anza wordt gebruikt bij alles wat met haar te maken heeft. L’ANZA is het eerste en enige merk dat daadwerkelijk Healing Haircare biedt.
Het eerste prominente haarcosmetica merk dat rekening hield met individuele behoeften van het haar en die dit doorvoerde in een uitgebalanceerde productencollectie. Professionele producten die zijn ontwikkeld om het haar te verzorgen en om therapeutische resultaten te bereiken. Alle producten hebben een helende werking en bouwen het haar van binnenuit op.

lanza_logo_1

Mediceuticals ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Er worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutisch onderzoek en is gevormd door uitgebreide klinische testen op werking en veiligheid. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

Mediceuticals producten worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Na vele training zijn wij in staat om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

Mediceutical-Logo-transparant_klein1

Plaats een reactie