Ons

  • Ad van Wouwen

Ad en Michel van wouwen zijn de ervaren kappers achter Van Wouwen Hairfashion. Inmiddels meer dan 40 Jaar is het ondernemend duo bezig met hun passie voor het kappersvak en hun kapsalon, gecombineerd met echt persoonlijke aandacht voor haar klanten.

We begrijpen dat uw kapsel meer is dan alleen een onderdeel van uw uiterlijk, het is een stukje persoonlijkheid. U verdient dus onze volledige aandacht en expertise.

Ad van Wouwen en zoon Michel van Wouwen hebben hun sporen als kappers meer dan verdiend. Vele wedstrijden hebben zij winnend afgesloten, waaronder als hoogtepunt het Nederlands Kampioenschap. Dochter Angelique van Wouwen heeft ook mee gedaan aan wedstrijdwerk, bij de jeugd.
Ad was trainer van de nationale selectie en heeft hij net als Michel als internationaal jurylid veel creatief knipwerk wereldwijd mogen beoordelen. Ad en Michel zijn beide trainer geweest van talrijke technische clubs door het gehele land. Deze ruime ervaring is de optelsom van de generaties kappers die samen meer dan 40 jaar ervaring hebben in het kappersvak.

Bij Van Wouwen Hairfashion kunt u terecht voor een hoofdhuid/haar analyse. Wij zijn in het bezit van een microscoop waarbij u via een scherm mee kunt kijken op uw hoofdhuid en zo kunnen we samen naar een oplossing zoeken voor uw huid probleem. Angelique Van Wouwen is in het bezit van het diploma dermatologie voor kappers. Tevens kunt u bij ons in Woudrichem terecht voor uw visagie,  Marloes en Lizzy zijn gecertificeerd voor visagie.