top of page
  • Foto van schrijverVanwouwen Hairfashion

Waarom L'anza?HIGHEST QUALITY & SAFE INGREDIENTS

De hoogste prioriteit bij L’ANZA is de veiligheid en het welzijn van onze klanten. L’ANZA gebruikt alleen de veiligste en hoogste kwaliteit ingrediënten in al haar producten. Ze zijn goedgekeurd voor gebruik in haarverzorgingsproducten door de FDA, EU, CTFA, CIR en andere wereldwijde gezondheidsinstanties. L’ANZA-formules voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen en worden in 40 landen over de hele wereld verkocht. L’ANZA ingrediënten zijn grondig getest en goedgekeurd door alle overheidsinstanties waar L’ANZA producten worden verkocht.


Cruelty-Free

We hebben altijd geloofd in de humane productie van onze producten en werken dierproefvrij.

Clean Air Formulas

We voldoen niet alleen aan alle wereldwijde milieunormen voor luchtkwaliteit, we overtreffen ze zelfs.


Saving Rainforests

Onze botanische ingrediënten zijn afkomstig uit regenwoudgebieden die een duurzame relatie met de natuur bevorderen.


Award-Winning Products

Beauty experts van allure zoals: Dutch Beauty Awards, Good Housekeeping, Pop Sugar en Refinery29 zijn het erover eens: ‘L’ANZA-producten zijn de beste’!


Free From L’ANZA-producten zijn vrij van agressieve chemicaliën en onnodige additieven, waaronder sulfaten, parabenen en gluten.


Let the Healing Begin De formules van L’ANZA gaan verder dan het repareren van beschadigd haar – ze hebben een helende werking en maken het haar weer glanzend, gezond en levendig.

Eco-Friendly Packaging

Onze verpakkingen zijn recycle- en composteerbaar.


UV PROTECTION UV-zonnestralen worden al lang erkend als schadelijk voor de huid. Maar ultraviolette stralen beschadigen ook het haar en zijn de belangrijkste oorzaak van het vervagen van de haarkleur. L’ANZA maakt gebruik van full-spectrum UV-beschermers tegen schadelijke UV-stralen. Voor maximale bescherming tegen schade door de zon en het vervagen van de haarkleur. Ze zitten in elk product om volledige bescherming te bieden bij verschillende ultraviolette intensiteiten.


COLOR PROTECTING FORMULAS De exclusieve formuleringen van L’ANZA zijn niet alleen kleurveilig, ze helpen ook de haarkleur langer te behouden door beschadigde vezels te helen. Haar dat beschadigd is, is poreus, waardoor kleurpigmenten vanuit de haarvezel naar buiten kunnen ontsnappen. Wanneer het haar goed gezond en verzegeld is blijven kleurpigmenten beter in de vezel zitten zodat u langer plezier heeft van de haarkleuring.


HIGH TEMPERATURE THERMAL PROTECTION L’ANZA-producten bieden een extra thermische bescherming tegen hitte. Onze exclusieve formuleringen beschermen het haar tegen de meest intense hitte. Helende ingrediënten sluiten het haar af om een effectief schild tegen thermische trauma’s te bieden. Warmte dringt daardoor minder snel en diep door in de haarschors van een gezonde haarvezel waar het anders structurele schade zou veroorzaken.


FRIZZ PROTECTION

Luchtvochtigheid is atmosferisch vocht, bestaande uit fijne waterdeeltjes die in de lucht zijn gesuspendeerd. Het probleem met vocht is dat het kroezen veroorzaakt. Zelfs licht poreus haar absorbeert atmosferisch vocht, zoals een spons water absorbeert. Wanneer dit gebeurt zwellen en vergroten de haarvezels en wordt de schubbenlaag naar buiten geduwd wat gezamenlijk resulteert in het ongewenste kroezen van haar.

De sleutel tot het voorkomen van kroezen is om de porositeit te verminderen en de luchtvochtigheid buiten te houden. Dat is precies wat L’ANZA-producten doen. Het Keratin Healing System heelt en verzegelt het haar, waardoor het wordt beschermd tegen binnendringen van vocht en daarmee het ongewenste kroezen tegengaat. Vanwege deze helende werking bieden alle L’ANZA-producten de beste bescherming tegen kroezen.


NANO SCIENCE 102 Naarmate de technologie vorderde, hebben wetenschappers nieuwe manieren ontdekt om ingrediënten kleiner te maken – zo klein dat ze in nanometers moeten worden gemeten. Het resultaat is een ongekende zachtheid die gecombineerd wordt met uitzonderlijke body, zelfs voor het fijnste haar.


TECHNOLOGIE HEEFT ONS TOEGELATEN INGREDIËNTEN KLEINER TE MAKEN. KLEINERE INGREDIËNTEN PENETREREN DIEPER IN HET HAAR. HELENDE WERKING VINDT IN HET HAAR PLAATS EN VERZWAART HET HAAR NIET.NATURE’S SURFACTANT | POLYNESIAN GUGO BARK Gugo Bark wordt al eeuwenlang gebruikt door inheemse Polynesiërs als een natuurlijke oppervlaktespanning verlagende stof om het haar te verfrissen en te zuiveren. Het extract van de schors produceert overvloedig schuim dat onzuiverheden wegneemt zonder essentiële oliën of voedingsstoffen uit het haar te verwijderen. Om een milde reiniging en overvloedig schuim te bieden, gebruikt L’ANZA Gugo Bark in alle Advanced Healing shampoos.


SODIUM CHLORIDE-FREE SHAMPOOS Natriumchloride, ook bekend als zout, wordt in de meeste shampoos gebruikt als verdikkingsmiddel. Veel smoothing systemen adviseren hun klanten echter geen shampoos te gebruiken die natriumchloride bevatten omdat dit de chemicaliën die het haar gladmaken kan verstoren. Om deze reden bevatten alle L’ANZA Advanced Healing shampoos geen natriumchloride. L’ANZA shampoos zijn veilig en effectief in gebruik, ook bij smoothing behandelingen.


PARABEN-FREE & GLUTEN-FREE Alle L’ANZA Advanced Healing-producten gebruiken parabeen vrije ingrediënten om het haar te beschermen tegen een breed scala aan micro-organismen. Bovendien zijn alle L’ANZA-producten glutenvrij.

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page